Videre i cupen etter 1-0 over Fyllingsdalen

Åsane gikk videre i cupen etter 1-0 seier over Fyllingsdalen på Myrdal i dag.

Åsane tok i dag imot Fyllingsdalen på Myrdal Stadion til kamp i den andre runden i cupen.

Åsane hadde valgt å spare en del spillere til denne kampen for at de skulle samle litt krefter i den hektiske kamp perioden som vi er inne i nå, med midtuke kamper hver uke.
Spillere som Joakim Hammersland, Fredrik Heggland og Mads Songve var ikke med i troppen, mens Geir André Herrem, Jonas Hestetun og Kristoffer Nesse Stephensen alle startet kampen på benken.

Det var Fyllingsdalen som kome best igang i de første minuttene av kampen før Åsane tok over og kjørte kampen de siste 35minuttene av den første omgangen uten at Åsane kom til de store sjansene foran Fyllingsdalen sitt mål.
Åsane sin første målsjanse kom først i det 39 minutt når Simen Hatlebrekke blir spilt fri av Stian Nygard på høyresiden. Hatlebrekke har store rom å løpe i og han fosser nedover siden og inn i feltet til Fyllingsdalen. Der spiller han ballen videre til Joachim Soltvedt som har en rimelig enkel oppgave med bare å bredside ballen inn i Fyllingsdalen sitt mål.

I den andre omgangen må Fyllingsdalen jakte mål og det åpner opp for kontringer for Åsane. Senai Hagos er veldig nærme å score i det 64 spilleminuttet når Vadim Manzon header han alene igjennom med Fyllingsdalen sin keeper. Avslutningen til Hagos går rett på Fyllingsdalen sin keeper. Der burde det stått 2-0 til Åsane.

Ti minutter før slutt kommer Åsane sin kaptein Eirik Wollen Steen på et voldsomt raid fremover på banen. Etter en duell ved Fyllingsdalen sin 16 meter blir Wollen Steen liggende og må ha behandling av lege. Det så stygt ut, men heldigvis så ser det ikke ut som om det var så alvorlig i ettertid.

Fyllingsdalen Jakter scoring på slutten, men kommer ikke noe nærmere enn et par halvsjanser. Skuddstatistikken viser at Åsane vant 9-8 i skudd totalt og 3-0 på statistikken over skudd på mål.

Åsane er dermed videre til den tredje runden i cupen. Hvem som blir motstander der er ikke klart enda.