Uavgjort mot Strømmen

Det ble 2-2 mot Strømmen i dag

Åsane reiste fra et solfylt og feststemt Bergen som var klar for sykkel VM for å møte Strømmen på bortebane.

Åsane kom ikke ordentlig i gang og det var Strømmen som tidlig tok initiativet i kampen og gikk opp i ledelsen.
Allerede etter 12 minutter så satt ballen i mål bak Eirik Østgaard.
Anders Dieserud fikk skyte fritt fra ca 25 meter. Ballen fikk en lei sprett foran Eirik Østgaard og spratt dermed over Eirik og inn i mål.

Etter at Åsane kom under så kom laget mer og mer med i kampen. Plutselig blir Erik Huseklepp headet igjennom av en Strømmen forsvarer i det 42min. Alene med keeper gjør Huseklepp ingen feil og utlikner for Åsane.

Ledelsen varer derimot ikke lenge. Kun to minutter senere får Strømmen en corner som blir slått inn i feltet. Etter mye klabb og babb i feltet så ender ballen hos Thor Lange som sender den rett i mål og Strømmen opp i 2-1 ledelse, som holder seg til pause.

Bedre med i andre omgang

Åsane startet den andre omgangen forrykende og skapte sjanser på et løpende bånd. Kristoffer Nesse Stephensen, Geir André Herrem, Joakim Hammersland og Erik Huseklepp brenner alle hver sin store sjanse før det er gått 15 minutter av den andre omgangen.

I det 59. minuttet så får Åsane straffe. Geir Andre Herrem blir holdt voldsomt inne i feltet og blir revet over ende, som gjør at dommeren ikke har noe annet valg enn å dømme straffe. Erik Huseklepp setter straffen sikkert i mål og igjen så står det likt på Strømmen Stadion.

Etter utlikningen hadde begge lag store muligheter til å vinne kampen. Strømmen stod for den største sjansen på slutten, men klarte ikke å sette den i mål, så da endte kampen 2-2 og et poeng ble med hjem til Bergen.

Resultatene i de øvrige kampene gikk ikke Åsane sin vei i dag. Fredrikstad vant og nå er det kun to poeng ned til kvalifiseringsplassen. Dermed ser det ut som om denne høsten blir like spennende som de to foregående årene.