Mistet seieren etter 3-1-ledelse

Åsane ledet 3-1, men det endte med poengdeling i lørdagens bortekamp mot Sotra.

Etter noen uker med sommerferie var det endelig klart for å starte opp igjen med sesongen. Det var duket for lokaloppgjør når vi tok turen over broen for å møte Sotra.

Sotra kom best i gang på sin egen bane og allerede etter to minutter gikk de opp i 1-0-ledelse etter rot i Åsane-forsvaret.

Det gikk imidlertidig ikke lang tid før vi svarte. Med to kjappe mål fra Håkon Lorentzen i det 6. og 10. minuttet hadde vi allerede snudd kampen.

Da vi i tillegg fikk straffe etter 21 minutter, som Kristoffer Valsvik satte i mål, var vi plutselig oppe i 3-1-ledelse etter den forferdelige starten.

Det ble ikke flere mål i 1. omgang og lagene gikk til pause med 3-1-ledelse til Åsane.

Alt snudde

I 2. omgang var det Sotra som var det beste laget og styrte det meste av spillet. Vi kom oss ikke helt opp der vi skal være og fikk ikke spillet til å sitte skikkelig.

Etter 60 minutter oscoret Sotra sitt andre mål, får de utlignet til 3-3 i det 75. minuttet.

Etter kampen og prestasjonen så skal vi være fornøyd med å få med oss ett poeng, selv om vi skulle ønske vi fikk alle tre. Åsane stilte for øvrig uten Joakim Hammersland, Eirik Wollen Steen og Eirik Østgaard i denne kampen.

Nå er det bare til å brette opp ermene og jobbe hardt gjennom uken frem mot hjemmekampen mot Alta på førstkommende lørdag klokken 16.00.

FAKTA

Sotra - Åsane 3-3 (1-3)

PostNord-ligaen. Straume Idrettspark. 335 tilskuere. Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland. Gult kort: Øyvind Nilsen, Sindre Austevoll, Kristoffer Bidne, Per-Christian Pedersen (Sotra) og Viljar Birkeland, Magnus Bruun-Hanssen, Martin Ueland (Åsane).

1-0: Frederic Falck (2.)
1-1: Håkon Lorentzen (6.)
1-2: Håkon Lorentzen (10.)
1-3: Kristoffer Valsvik (str. 21.)
2-3: Kristian Ree (60.)
3-3: Jone Rugland (75.)

Sotra (4-4-2): Borger Thomas - Kristian Ree (Knut Haga fra 71.), Sindre Austevoll, Kristoffer Bidne, Fredrik Flo (Arne Einarsen fra 87.) - Øyvind Nilsen, Håkon Moldeklev, Per-Christian Pedersen, Lars Oskar Kilen (Jone Rugland fra 71.) - Frederic Falck, Joachim Edvardsen.

Åsane (4-5-1): Thomas Hille - Martin Ueland, Jonas Vågen, Ole Martin Kolskogen, Viljar Birkeland - Kristoffer Valsvik, Marius Bildøy (Ole Didrik Blomberg fra 71.), Simen Lassen, Stian Nygard, Håkon Lorentzen (Didrik Fredriksen fra 77) - Magnus Bruun-Hanssen.