Uavgjort mot Notodden

Det endte 0-0 mot Notodden i dag, men Åsane var det beste laget og burde ha vunnet over Notodden i dag.

I den stekende varmen som har vært denne helgen så tok Åsane seg en langtur med buss til Telemark og Notodden.

Og det var Åsane som så best ut i den stekende solsteiken som var på Notodden idrettspark i dag. Åsane kontrollerte det meste av kampen og var nærmest scoringen som ville ha sendt alle tre poengene med på bussen hjem.

Den første store sjansen til Åsane kom etter 20 minutter. Antwi flikker ballen videre til Lorentzen før han får ballen tilbake igjen. Antwi utfordrer en Notodden forsvarer for han skyter, men ballen sniker seg dessverre utenfor.

Omgangens største mulighet var det Tomas Kristoffersen som stod for når han skjøt frisparket fra ca 18 meter mot krysset. Kun en utrolig redning fra Notodden sin keeper hindrer at Kristoffersen sender Åsane i ledelsen rett før pause.

Sjansesløsingen hindret seier

I den andre omgangen så er det nesten smått utrolig at Åsane ikke scorer det avgjørende målet. Dennis Antwi er ekstremt nære på ved flere annledningen og Håkon Lorentzen har to store og gode muliugheter til å score. Dessverre så ville det seg ikke helt for spissene til Åsane i dag og kombinert med at Notodden sin keeper spilte sin livs kamp i dag så klarte ikke Åsane å få scoringen som hadde sørget for seieren og tre poeng hjem til Myrdal.

Vi satser på at den gode perioden Åsane har hatt i det siste fortsetter når Mjøndalen gjester Myrdal Stadion på søndag klokken 18!