Uavgjort mot Haugesund

Åsane kom tilbake to ganger og sikret uavgjort mot Haugesund i går.

Åsane møtte i går Haugesund i Storhall Karmøy. Kampen var Haugesund sin generalprøve før Eliteserien starter til helgen.

Det var hjemmelaget, Haugesund som kom best i gang i kampen og allerede etter tre minutter spilt så var tidligere Åsane spiller Fredrik Pallesen Knudsen nær med å sende Haugesund i føringen. En corner blir slått inn i feltet og Pallesen stiger til værs og header ballen like utenfor stolpen.

Det tok ikke lange tiden før Haugesund presset resulterte i scoring. Etter ni minutter så snappet David Akintola opp en håpløs tversoverpasning og setter fart mot målet. Ballen setter han kontant i nettet bak Borger Thomas i Åsane målet.

Etter målet så er det en del spill frem og tilbake, men ingen av lagene klarer å produsere de helt store sjansene. Dermed går Haugesund til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

Tre mål i den andre omgangen

Den andre omgangen starter med at Haugesund spiller seg til noen halvsjanser, men Åsane klarer å holde de unna de helt store mulighetene. Istedenfor så er det Åsane som kommer på en farlig kontring. Dennis Antwi blir spilt igjennom og blir felt av Haugesund sin keeper. Dermed blir det straffe til Åsane. Den setter Jonas Hestetun enkelt i mål og plutselig så er det 1-1 i Storhallen.

Kun tre minutter etterpå så får Haugesund frispark rett utenfor Åsane sin 16meter. Christian Grindheim går frem for og ta den, og setter ballen over muren og i krysset. En fin scoring av Haugesund kapteinen.

Etter at Haugesund går opp i 2-1 så er det Haugesund som styrer det meste av kampen, men de klarer ikke å punktere kampen. Istedenfor så er det Åsane som nok en gang utligner Haugesund sin ledelse. Viljar Birkeland svinger ballen inn i boksen og treffer hodet til Dennis Antwi som header den vakkert ned i hjørnet og dermed står det 2-2 som også blir sluttresultatet.

Åsane gjorde en god kamp mot et godt Haugesund lag. Haugesund var det beste laget, men iherdig kjemping fra Åsane gjorde at det endte uavgjort.