Uavgjort mellom Åsane 2 og Tertnes

Åsane 2 møtte Tertnes i går i en kamp som endte 1-1. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Det var en jevntspilt start av kampen hvor spillet bølget frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å spille seg til de helt store mulighetene.

Etter ca 20 minutter så går Åsane opp i ledelsen. Det var et bra Åsane angrep der man stod etter og ballen havnet til slutt hos Mathias Røssland som drar av en spiller før han skrur ballen forbi keeper og inn i det lengste hjørnet.

Åsane går til pause med en 1-0 ledelse etter en første omgang der Åsane styrte det meste av spillet etter at de tok ledelsen og var det førende laget. Tertnes var farlig frempå ved et par anledninger når de brøt Åsane høyt i banen.

Ti minutter ut i andre omgangen så får Tertnes betalt for sitt aggressive og høye press og setter inn 1-1 i en situasjon som ser mistenkelig ut som offside etter litt frem og tilbake i Åsane sin fem meter.

Etter målet så dabber kampen litt mer av og på slutten så er det to lag som virker sliten som spiller i Vestlandshallen og et uavgjort resultat er helt greit mot et lag som spilte i 3 divisjon ifjor.