To spillere går til Øygarden FK

Mot slutten av overgangsvinduet ble det besluttet at Kristoffer Stava og Kristoffer Bidne går til Øygarden FK.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Bidne (24) har vært skadeplaget og kun vært på banen i 67 minutter totalt, i serieåpningen. Etter at han ble friskmeldt har det vært vanskelig for ham å ta en av de to plassene i midtforsvaret, og jobben ble enda vanskeligere da Sigurd Kvile ble hentet inn i overgangsvinduet.

Kristoffer Stava (21) har vært på banen i 15 kamper, ni av disse fra start. Når han havner i Øygarden handler det i likhet med Bidne om å få spille regelmessig. Stava har for øvrig debutert for sin nye klubb allerede.

Trener Morten Røssland forklarer hvorfor Åsane velger å hjelpe en konkurrent i OBOS-ligaen med forsterkninger i en intens høstsesong. 
 
- Spillere må spille for å utvikle seg. De som ikke spiller regelmessig på A-laget vårt har ingen annen arena for øyeblikket, og da er det mye bedre at de spiller i Øygarden enn å sitte på benken hos oss, forklarer han.

I tillegg til de to nevnte spillerne har Ole Didrik Blomberg forlatt Åsane i dette overgangsvinduet. Han debuterte for Brann med tap mot Molde i helgen.  

Inn er kommet Mark Jensen (Florø) og Sigurd Kvile (Sarpsborg (08). I tillegg er låneavtalene til Harald Tangen (Viking) og David Wolfe (Brann) forlenget.

Åsane sin neste kamp er hjemme mot Stjørdals-Blink førstkommende søndag klokken 15.30.

Annonse fra Obos-ligaen: