To debutanter og en scoringsdebut

I søndagens oppgjør mot Jerv, var det ikke bare seieren som skapte jubel.

I kampen mot Jerv søndag ettermiddag, fikk August Selnes sin første kamp fra start. Som om ikke det var nok, kronet han det med å score sitt første mål for Åsane i OBOS-ligaen. Det blir lagt godt merke til av trener Mons Ivar Mjelde. 

– August har utviklet seg og tatt gode steg. I dag var det duket for ham fra start av, nå som vi har hatt en del angrepsspillere ute. Men han fortjente også sjansen og muligheten. Og jeg syns absolutt han tok vare på den, sier Mjelde. 

På tampen av kampen fikk også to debutanter muligheten til å vise seg fram. Jonas Vågen og Lars Hauge fikk sine første minutter i OBOS-ligaen. Utviklingssjef Sindre Tjelmeland liker svært godt det han så søndag. 

– Dette er det vi jobber for hver dag, både trenere og støtteapparat i utviklingsavdelingen, og ikke minst spillerne. August, Lars og Jonas har jobbet hardt for å få muligheten på toppnivå, og det er flere som presser på for å få samme sjansen. Det blir spennende å følge våre unge spillere framover, sier Tjelmeland. 

Det blir absolutt spennende å følge med. Ønsker du å se disse ungguttene mer i aksjon, annet enn i OBOS-ligaen, kan du se deres hjemmekamp på Myrdal mandag 24. september. 

Annonse fra Obos-ligaen: