Tilbake på treningsfeltet

Åsane startet opp igjen med fellestrening etter desemberdvalen tirsdag kveld.

Selv om det er gått en måned siden gjengen var samlet sist, var det ingenting som tydet på at noen hadde ligget på latsiden og forspist seg på pinnekjøtt og delfiakake i julen.

Det var en frisk og god gjeng som var samlet i Vestlandshallen til lagets første trening i det nye året.

– Det var veldig kjekt å komme i gang igjen. Nå har vi gått gjennom hele desember og bare ventet på det, sier trener Mons Ivar Mjelde.

Nye og gamle fjes

Siden sist hele troppen møtte Mjelde, har en del skjedd i Åsane. Hele desember har treneren brukt på å planlegge det han tirsdag satt i gang, i tillegg til å ha satt sammen et trenerteam og støtteapparat.

– Nå er veldig mye kommet på plass, og det er heller ikke så mye som mangler. Jeg tror dette blir bra, mener Mjelde.

Det var veldig kjekt å komme i gang igjen.

— Mons Ivar Mjelde
Teamet som nå er på plass består av både nye og gamle fjes. Fra før er det kjent at Tom Mangersnes er assistenttrener, samtidig som Andreas Søreide vil være keepertrener.

I tillegg vil Åge Skjeldestad fortsette, mens Christian Ellingsen er kommet inn som materialforvalter.

Rolig start

Åsanes første treningskamp denne oppkjøringen er 28. januar mot Sotra i Sotrahallen. Fram mot det vil Mjelde jobbe mot en helhet i laget, men samtidig være fornuftig med tanke på mengde og variasjon i treningen.

– Nå i starten vil vi ta det veldig pent og rolig, for det er litt uvant å begynne med fotball igjen etter pausen. Likevel syns jeg det var en upåklagelig innsats fra troppen, og stor vilje til å kjøre på fra første sekund, sier treneren.

Annonse fra Obos-ligaen: