Tertnes Holding blir generalpartner for Åsane

Det velkjente bergenskonsernet Tertnes Holding går inn som generalpartner for Åsane Fotball umiddelbart.

Foto: Erik Madsen, Åsane Tidende.

Konsernets eier Jan Olav Jørgensen vil på den måten synliggjøre sin støtte til det arbeidet klubben har gjort den siste tiden og bidra direkte til at Åsane kan ta nye steg.

Avtalen som ble signert torsdag gjelder i første omgang ut 2021.

Jørgensen har, gjennom Tertnes Holding eller datterselskaper, vært involvert i Åsane Fotball i en årrekke. Noe har vært tradisjonelle sponsoravtaler, mens det andre ganger har vært rene gaver for å styrke klubben eller A-laget.

Etter en periode på «sidelinjen» gleder han seg over at Åsane Fotball igjen er en klubb han ønsker å identifisere seg med og bidra til utvikling i.

- Timingen er god nå. Åsane har tatt tak i sin egen identitet, fått inn de rette folkene i sentrale roller og staket ut en kurs som jeg liker. Denne satsingen har jeg lyst å ta del i, sier Jan Olav Jørgensen.

Hyller Mohns anleggsgave

Jørgensen vektlegger også dugnadsånden, alt det gode frivillige arbeidet som gjøres i klubben, når han velger å gå inn med tung økonomisk støtte. Han ser viktigheten av dette, og ønsker å inspirere til fortsatt innsats.

- Jeg er også glad for at Åsane Arena, som jeg sammen med Tore Andersen opprinnelig tok initiativ til, endelig blir en realitet. Her har Åsane alt å takke Trond Mohn for. Hans giverglede er helt unik, og noe vi virkelig ser opp til. Anlegget gir enorme muligheter, legger han til.

Jørgensen påpeker Åsane Arenas betydning for hele bydelen. Han kan ikke få rost Mohn nok for hans medvirkning til å realisere prosjektet og på denne måten gi bydelen, og faktisk hele Bergen, et idrettslig kjempeløft.

- Ved å gå inn som en stor samarbeidspartner i Åsane Fotball gir vi vårt bidrag, og vi håper næringslivet ellers ser hvor viktig det er å støtte både topp- og breddeidretten, mener Jørgensen.

Anerkjennelse for klubben

Åsane Fotball har jaktet ny generalpartner siden nyttår. At Tertnes Holding igjen er på banen synes salgs- og markedssjef Atle Berntsen er strålende:

- Tertnes Holding går inn med både hjertet og hjernen. De bryr seg om klubben samtidig som de gir oss anerkjennelse for arbeidet som pågår her. Dette gir oss bedre rammebetingelser for å lykkes og til å utføre vår samfunnsrolle enda bedre. Om vi ser litt stort på dette, så bidrar Tertnes Holding til at Åsane bydel blir et bedre sted å bo, sier Berntsen.

Åsane har tatt tak i sin egen identitet, fått inn de rette folkene i sentrale roller og staket ut en kurs som jeg liker

— Jan Olav Jørgensen

Åsane-drakten ble sendt til trykkeriet umiddelbart etter av den nye partneravtalen ble signert torsdag, og allerede til lørdagens kamp mot Tromsø vil Tertnes Holding-logoen pryde brystet. Avtalen inneholder i tillegg en rekke andre profilelementer.

For Jørgensen kjennes det godt å gi klubben denne anerkjennelsen i det 50-årsjubileet er rett rundt hjørnet.

- Jeg er fortsatt rørt over 50-årsgaven jeg fikk fra A-lagsspillerne i Åsane da de laget videohilsen fra treningsleiren på La Manga. Nå er det vår tur å være raus, og sponsoravtalen for 2021 blir på mange måter en gave til jubilanten, smiler han.

Åsane Fotball ønsker Tertnes Holding velkommen tilbake på laget.

Annonse fra Obos-ligaen: