Tap i siste kamp før ferien

Åsane tapte 2-0 mot Kongsvinger i den siste kampen før sommerferien.

Åsane spilte i går borte mot Kongsvinger i den siste kampen før det blir en liten sommerferie.

Kongsvinger kom best i gang og fikk ballen i mål allerede etter seks minutters spill, men målet ble ikke stående. Kongsvinger spiller Mats Cato Moldskred var offsideplassert når han satte ballen bak Østgaard.

Det skulle ikke gå mange minutter etter den annulerte målet før Kongsvinger fikk uttelling. Etter et kvarter spilt så satt skuddet fra Maikel i nettet bak en Østgaard i full strekk som ikke rakk bort til ballen.

Etter Kongsvinger sitt mål kommer Åsane mer med i kampen og skaper noen halvsjanser før den første store sjansen kommer i det 42 spilleminuttet. Herrem header et innlegg til Hammersland som drar til på volley fra ca fem meter. Hammersland får et godt treff, men ballen går like over Kongsvinger sitt mål.

Tre minutter på overtid så får Sondre Bjørshol ballen i mål i den andre kampen på rad, men målet blir annulert etter at dommeren mener Geir Andre Herrem har vært for tøff i duellen med Kongsvinger sin keeper i situasjonen i forkant av målet.

Dermed går Kongsvinger til pause med en 1-0 ledelse i en omgang som har vært veldig jevn på Gjemselund.

I den andre omgangen så er det Kongsvinger som kommer best i gang. De får en stor sjanse i det 51 spilleminuttet før Holter setter inn 2-0 til Kongsvinger i det 52 spilleminuttet.

Åsane får nok en gang et mål annulert i det 61 minuttet. Senai Hagos setter en retur fra keeper inn i det tomme målet, men målet blir annulert for offside på Hagos.

Åsane klarer ikke å skape noen flere store sjanser etter dette og det mangler litt på den siste tredje delen av banen for å få målene man trenger for å vippe disse kampene sin vei.

Kampfakta

• Startellver:

• Eirik Østgaard

• Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Sondre Bjørshol

• Simen Lassen, Stian Nygard, Jonas Hestetun, Joakim Hammersland, Senai Hagos

• Geir André Herrem

• Bytter: Joachim Soltvedt for Joakim Hammersland og Kristoffer Nesse Stephensen for Simen Lassen i det 63 minutt. Simen Hatlebrekke for Sondre Bjørshol i det 78 minutt.

• Gule kort: Geir André Herrem i det 25min, Eirik Wollen Steen i det 58min, Senai Hagos i det 74min.