Tap i den viktige bunnkampen

Åsane fikk en perfekt start, men endte opp med å tape for Fredrikstad.

I dag var det duket for en skikkelig "6-poengs" kamp borte mot Fredrikstad. Åsane kunne med seier hatt ti poeng ned til nedrykksstriden, men endte opp med kun å ha fire poeng ned.

Perfekt start

Åsane fikk en perfekt start på kampen når Geir André Herrem ble spilt alene igjennom med Fredrikstad sin keeper etter to minutter av kampen.
Alene med keeper gjorde ikke Herrem noen feil og satte ballen mellom beina på keeper og i mål.

Åsane fortsatte å styre kampen etter dette og laget en del farligheter foran Fredrikstad målet.
Fredrikstad sitt første skudd kom i det 17. minutt. Da måtte Østgaard i aksjon når det kom tre kjappe avslutninger på mål, som han reddet alle sammen.

Etter dette så skjedde det ikke noe mer i den første omgangen. Fredrikstad styrte spillet, men klarte ikke å skape noen ting på et defensivt bra Åsane lag, som gikk til pause med 1-0 ledelse.

Fem svarte minutter ødela

I den andre omgangen så kunne det se ut som om Åsane skulle prøve å kontrollere inn seieren. De lå kompakte å forsvarte seg og tok de mulighetene de fikk på kontringer. Dessverre så kom det ingenting ut av de mulighetene Åsane skapte.

Det var fem skikkelige svarte minutter fra det 73-78 spilleminuttet som ødela kampen. Først kommer det et innlegg inn i boksen der Flo hos Fredrikstad knuser Åsane forsvaret i luften og header inn utlikningen.
Bare et par minutter senere så mister Åsane ballen på vei fremover og ingen går ut for å støte på Fredrikstad spilleren som fosser mot mål. Han banker til fra en 19 meter og ballen går rett i mål og Fredrikstad går opp i 2-1 som står seg kampen ut.

Nå må Åsane jobbe godt frem mot Jerv kampen på søndag og få seg en seier. For nå ser det ut som om at det blir en fryktelig spennende høst for å holde plassen i OBOS-Ligaen!