Tap for Grorud

Etter en god start så endte det dessverre med tap for Grorud

Åsane kom godt i gang på Myrdal i dagens møte med Grorud når Stian Nygard satt inn 1-0 allerede etter 11 minutter spilt. Viljar Birkeland slår et fint innlegg inn i feltet og Nygard kommer inn foran keeper og flikker ballen inn i mål.

Dommertabbe på 1-1

Det gikk ikke lang tid etter målet før Grorud svarte og det skjedde under meget spesielle omstendigheter. Ballen ser ut som om den har vært ute og dommeren peker klart og tydelig på 5 meteren og dømmer at ballen har vært ute. Da stopper Åsane spillerene opp samtidig som Grorud setter ballen i mål så ser det ut som om dommeren ombestemmer seg og dømmer mål til Grorud.

Etter målet så er ikke Åsane helt med på notene. Det ender med at Grorud får straffe, som Eirik Østgaard redder. Ballen havner til corner og på den corneren så scorer Grorud alt for enkelt.

Etter en første omgang der Åsane egentlig hadde full kontroll, men to rotete situasjoner ender med at Grorud går til pause med 2-1 ledelse.

I pausen så gjør Åsane to bytter. Henrik Udahl og August Selnes kommer inn for Håkon Lorentzen og Kristoffer Valsvik. Den andre omgangen er litt mer rotete og det bølger litt frem og tilbake.

I det 69 minuttet så setter Henrik Udahl inn sitt første mål for Åsane når han utligner til 2-2 etter ett bra Åsane angrep. Dessverre så setter Grorud inn vinnermålet fem minutter før full tid på en corner og det første hjemmetapet i serien er ett faktum.

Nå er vi klar for å slå tilbake mot Bærum på bortebane neste helg.