Stortap i Kristiansand

Det ble stortap når Åsane gjestet Start i Kristiansand

Åsane reiste i dag fra fint påskevær og til vinterværet som var i Kristiansand i dag med en plan om å ta med seg tre poeng hjem. Kampstart ble utsatt i nesten ti minutter, mens banemannskapene brøytet banen for snø.

Det så lovende ut i starten av kampen der Åsane hang med og kom til noen små farligheter fremover på banen. Det var ingen av lagene som klarte å skape noen sjanser før Start går opp i ledelsen i det 31 minutt etter et innlegg fra siden som blir stanget i mål.

Neste sjanse i kampen er det Start som står for igjen og nok en gang så ender ballen i mål i det klokken bikker 45 minutter spilt. Nok en gang så er det et innlegg inn i boksen som blir sklidd i mål på bakerste stolpe. 

På overtid av den første omgangen så er det nære på at Start øker på til 3-0 når de kommer aleine igjennom, men Østgaard er heldigvis først på ballen.

Dårlig start etter pausen

Start kommer best igang etter hvilen og produserte noen halvsjanser i starten av omgangen.
Det ble fryktelig vanskelig for Åsane å komme tilbake igjen i kampen når Fredrik Heggland fikk et noe strengt rødt kort i det 51 minuttet av kampen og Åsane måtte spille resten av kampen med en mann mindre.

Åsane sin første sjanse kom noen minutter etterpå når Joachim Soltvedt forsøkte seg med en halvvolley fra like utenfor sekstenmeteren, men den gikk like over målet.

Åsane prøvde å jage en redusering på slutten, men ble istedenfor straffet med to nye baklengsmål imot i det 73 og det 78 minutt.

Hammersland og Herrem er nærme og utligne for Åsane på slutten, men begge forsøkene blir reddet av Start sin keeper.


Kampfakta

  • Startellever: Eirik Østgaard, Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Fredrik Heggland - Joachim Soltvedt, Simen Lassen, Stian Nygard, Senai Hagos - Kristoffer Nesse Stephensen, Geir André Herrem

  • Bytter: 62min: Hagos og Lassen ut. Bjørnshol og Hammersland inn. 81min: Nygard ut og Hestetun inn.

  • Gult kort: Simen Lassen

  • Rødt kort: Fredrik Heggland

Annonse fra Obos-ligaen: