Sterk seier av Åsane G18

Åsane vant 4-2 mot Viking i første kamp i G18 nasjonal 👏😎

Viking laget hadde stammen fra fjorårets NM mester i G 16 og stilte med et sterkt lag. Viking ledet 1-0 til pause etter en jevn og god 1 omgang. I andre omgang var vi det beste laget og utlignet til 1-1 ved Eirik Våge, 2-1 ble det ved Andreas Risnes. Viking utliknet til 2-2, men våre gutter avsluttet meget sterkt og scoret 2 ganger på de siste 5 minuttene. 3-2 var selvmål og 4-2 ble scoret av Tarald Kristoffersen.

Trener Sindre Tjelmeland trekker frem laginnsatsen og det kollektive som årsaken til den gode kampen. Vi var godt forberedt, og alle gjennomførte på en meget god måte. Dette var inspirerende, vi ser at vi kan matche topp nasjonalt nivå i vår aldersgruppe og gleder oss til videre treningsarbeid og utfordrene kamper.