Selnes med første mål i deilig seier

Det sto ikke på sjansene da Åsane innkasserte tre nye poeng på hjemmebane.

Åsane – Jerv 2-0 (2-0)

Jerv var det førende laget i første halvdel av første omgang, men det var kun fram til rundt halvtimen spilt. Da, i det 27. spilleminutt, oppsto det en noe pussig situasjon etter en Åsane-corner. Øystein Øvretveit, gjestenes keeper, glapp ballen etter å ha tatt et skudd fra Hestetun – noe Ogungbaro benyttet til å sette de oransjes første mål.

Og det skulle ikke gå mange minuttene senere, hvor Hammersland fyrte av et skudd som gjestenes keeper måtte gi retur på. Da stormet Selnes fram, som så mulighet til å gjøre mål på returen. Selnes’ første mål for Åsane, og Åsanes andre mål i kampen var et faktum i det 34. minutt.

Siden var det jevnt. Det var Åsane som skapte mest og hadde flest sjanser, men bortelaget hadde stadig ballen. Like før dommeren blåste av for pause, kunne Lorentzen satt det tredje målet for de oransje, da han dundret ballen i stolpen. Returen var like ved å trille over mål, etter at den traff ryggen til Øvretveit. Men det sto 2-0 til pause.

Høy temperatur

Kun fem minutter var spilt av andre omgang da Jerv leverte godt spill på Åsanes banehalvdel. Det førte til et angrep som gikk helt til keeper, men Thomas leverte et minst like godt keeperspill, og reddet Åsane fra en Jerv-redusering.

Åsane svarte med to store sjanser i minuttene etterpå, som hovedsakelig kom fra en rekke cornere. Deretter bølget kampen godt, og det var høy temperatur både på spillet og blant spillerne.

I 67. minutt fikk Åsane et annullert mål for offside, etter at Selnes ble litt for ivrig da han og Lorentzen kom alene mot Jervs Øvretveit. I det påfølgende kvarteret var Åsane i fyr og flamme, og leverte den ene sjansen etter den andre. Jerv kom litt tilbake mot sluttminuttene, men det var ingen som klarte å endre på resultatet som sto til pause. Dermed endte kampen 2-0, og ga nok en deilig hjemmeseier for Åsane!

Kampfakta:

• Disse startet: Borger Thomas – Martin Ueland, Nikolai Harris, Magnus Bruun-Hanssen, Joakim Hammersland – Michael Ogungbaro, Tomas Kristoffersen, Simen Lassen, Jonas Hestetun – Håkon Lorentzen, August Selnes

• Bytter: 85. minutt: Andreas Fantoft inn for Lassen, 90. minutt: Jonas Vagen og Lars Hauge inn for Selnes og Hammersland

• Gule kort: 59. minutt: Kristoffersen