Saft suse for en seier!

Det ble en deilig 4-1 seier over Sogndal på fotballens nasjonaldag!

Saft suse for en kamp det ble på Fosshaugane Campus i dag. Åsane viste seg virkelig frem fra sin beste side i denne bortekampen og fortsatte den gode tendensen vi har sett i det siste.

Starten på kampen var strålende og allerede etter fire minutter satt Åsane den første ballen i nettet. Det blir slått en corner inn fra høyre som Ogungbaro flikker videre til Jonas Hestetun som setter ballen i mål fra fire meter og drømmestarten var et faktum.

Åsane fortsatte å spille en god kamp etter dette. Vi stod godt imot defensivt og slapp ikke Sogndal til noe før det glapp i de bakre rekkene. Etter litt kluss bak kom Sogndal seg alene igjennom i det 28 minuttet. Madic for Sogndal satt ballen i mål bak Borger Thomas.

Rett før pause så går Åsane opp i ledelsen igjen. Etter et flott Åsane angrep Så avslutter Huseklepp og Lorentzen flikker ballen videre til Antwi på bakerste stolpe som pirker den i mål og Åsane går til pause med 2-1 ledelse.

Suser fra Huseklepp

Sogndal kommer ut for å snu kampen etter pause, men Åsane forsvaret var bunnsolid og stod godt imot det som Sogndal kom med. Sogndal ble mye mer offensive og etterlater seg store rom som vi kan kontre i.

I det 72 minuttet så får Åsane corner. Kristoffersen slår corneren inn i feltet og ballen blir klarert rett til Huseklepp som klemmer til. Ballen fyker inn i nettet bak en sjanseløs Sogndal keeper. Etter det målet så virker det som om luften går litt ut av Sogndal.

Dennis Antwi fastsetter sluttresultatet i den 79 minuttet. Han leker med Sogndalforsvaret inne i feltet før han vender vekk Steiring og dunker ballen i nettet.

-Jeg opprettholder min gode 16 mai statistikk. Jeg har aldri tapt en kamp på fotballens nasjonaldag som trener, begynner Mons Ivar Mjelde

-Jeg er utrolig stolt over laginnsatsen i dag. Uansett hvilken formasjon Sogndal spilte i, så hadde vi kontroll på de gjennom hele kampen. I dag er vi defensivt mer solid enn vi har vært i de siste kampene. Da får vi også frem noen av de fantastiske offensive kvalitetene som bor i dette laget. Vi scorer fire fantastiske mål her på Fosshaugane etter en solid laginnsats, sier Mons Ivar Mjelde

Dermed vinner Åsane sin første bortekamp 4-1 over Sogndal. Nå venter Kongsvinger på Myrdal på mandag klokken 18:00!