Rundspiller Tromsdalen, men taper.

Åsane rundspilte Tromsdalen i 85 minutter, men endte allikavel opp med å tape.

Det ble en tøff start for Åsane i det kalde været i Tromsdalen i dag. Kampen var kun fire minutter gammel når en tellefeil i Åsane forsvaret gjorde at Tromsdalen enkelt kunne sett inn 1-0.

Etter Tromsdalen sitt mål så var det praktisk talt kun et lag på banen. Åsane kjørte over Tromsdalen etter alle kunstens regler, men ballen ville dessverre ikke i mål.

Det var så mange muligheter for Åsane at det var vanskelig å holde tellingen, men Tromsdalen sin keeper hadde virkelig stengt buret i kveldens kamp. Han var i det umulige hjørnet og tok absolutt alt som kom mot han.

Ser vi på sjanse statistikken så vinner Åsane 25-8 i skudd totalt og 14-5 i skudd på mål. At 14 skudd på mål ikke ender med ball i målet er smått utrolig. Spillemessig så er dette veldig bra, men det mangler å få ballen i mål. Forhåpentligvis så løser det problemet seg på trening denne uken frem mot hjemmekampen mot Ull/Kisa på søndag klokken 18:00.