Retrokamp mot Fyllingen endte i et knepent tap

Åsane gikk på et knepent tap i retrokamp mot Fyllingen i går.

På selveste himmelspretten var det klart for en retrokamp av de sjeldne. Fyllingen inviterte tidligere åsanespillere født 83-86 til storkamp på varden. Mange år og kilo siden disse gutta var kledd i en Åsanedrakt. Og når man får låne OBOS draktene til a laget så kunne det se ut som enkelte spilte i skøytetrikot.
Men ingen kan ta fra de spillegleden og innsatsen.

Begge lag var spillesugne når dommeren blåste i gang kampen i regnværet på varden.
En rolig åpning av kampen der begge lag var nysgjerrige på hvordan motstanderen skulle spille. Lagene byttet på å trille ball, og de store sjansene uteble i åpningen. Men så smalt fyllingen opp i en 2-0 ledelse etter et skudd fra vel 18.46 meter og en markeringssvikt på corner. Men med god lagmoral så ga ikke Åsane opp og fikk sin redusering ved Thomas Flesland før pause.

Mange slitne bein når pausesignalet gikk.
Litt rullering på plasseringer og et bytte eller to så var man klare på at dette fyllingenlaget skulle man lett slå som man gjorde det i yngre dager.

2 omgang begynner som den første med at lagene bytter på å trille ball. Men så får de gule og blå fra dalen til et angrep med god spill og går opp i en 3-1 ledelse midtveis i omgangen. Etter dette kommer Åsane litt mer med i kampen og får etablert litt spill må motstanderens banehalvdel. Og etter et lite trykk så kommer reduseringen ved Robin Eriksen.
De siste 10 minuttene av omgangen rene Hawaii fotballen. Og begge lag får hver sin scoring, der Thomas Flesland putter Åsane sitt siste mål og de oransje må tåle et knepet 4-3 tap.
Det konkluderes at det er gull verdt med 3 bortemål før en evt returmatch på Myrdal. Som pr dags dato ikke er planlagt enda, men gutta er klare for en kamp på høsten.