Praktisk info til dere som skal på KFUM-kampen

Kampdag! Her er litt praktisk info som er grei å lese før du dra til Myrdal stadion lørdag formiddag.

Til KFUM Oslo-kampen lørdag 24. oktober klokken 14.00 utvider vi tilskuerkapasiteten på Myrdal som en følge av endringer i myndighetenes regelverk.

Det gir DEG sjansen til å kjøpe billett til denne kampen.

Publikum blir plassert med to tomme sete mellom hver tilskuer, samt at annen hver seterad skal stå tom. Personer i samme familie/husstand kan sitte tettere.

Kjøp billetter nå

Myrdal stadion har to innganger. Billettene til inngang 1 er utsolgt, så frem til kapstart er det inngang 2 som gjelder. Billetter kjøpes på forhånd.

Inngang 2 er mellom stadion og Vestlandshallen. Billettkontroll skjer på hjørnet av Vestlandshallen før man går langs kortsiden av banen og opp på tribunen.

BORTESUPPORTERE: Ingen bortesupportere får være til stede, dette grunnet myndighetenes restriksjoner under covid-19.

PARKERING: Det er ny parkeringsplass like ved Myrdal stadion, men med begrenset antall plasser. Parkeringsplassen på Blokkhaugen skole kan være et godt alternativ.

KUN SITTEPLASSER: Det er ikke tillatt med ståplasser på arena. Alle skal ha sitt eget sete. Det betyr at de som pleier å stå øverst på tribunen må finne seg et sete så fort de ankommer stadion.

AVSTAND MELLOM ALLE: For å sikre at det er minst én meters avstand mellom alle tilskuerne vil bare annen hver seterad tas i bruk. Så skal det være TO ledige seter mellom hver tilskuer. Unntak gjøres for personer fra samme husstand. Dette er regler vi som arrangør er blitt pålagt å følge.

VERTENE GUIDER DEG: Våre verter er på plass ved innslipp og på tribunen og hjelper dere med å finne en god plass der reglene om avstand opprettholdes. Det er ikke nummererte billetter.

SITTEUNDERLAG: For å sørge for at du sitter godt, vil alle tilskuere få utdelt sitteunderlag fra våre partnere OBOS og BA  ved ankomst.

KIOSKSALG: Det er kiosker øverst på tribunen mot Vestlandshallen for de som har billetter i inngang 2, og motsatt side for de som har inngang 1. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler - og reglene for smittevern og hygiene opprettholdes 100 prosent. Hold avstand til personen foran deg dersom det blir kø. Vi tar Vipps og kort.

TOALETTER: Det er egne publikumstoaletter til hver kohort. 

BRUK ANTIBAC: Det er flere stasjoner med Antibac på anlegget, spesielt ved inngangene og kioskene. Benytt muligheten før du handler.

LYTT TIL SPEAKER: Kampens speaker kommer til å minne om arrangementsreglene underveis. Vi ber publikum følge hans anmodninger slik at arrangementet blir trygt for alle.

Vi gleder oss til å se dere!

Annonse fra Obos-ligaen: