Overtidsseier til Åsane 2

Åsane 2 vant etter scoring på overtid over Trio.

Etter 5 minutter kommer Åsane 2 seg til sin første store sjanse. Eirik Våge blir nydelig spilt igjennom i en litt skrå vinkel, men kommer seg til en avslutning. En god redning fra Trio sin keeper hindrer Åsane fra å få en tidlig ledelse.

Etter 39 minutter så sitter endelig ballen i mål. Åsane slo et innlegg inn i boksen som keeper bokset ut i feltet. Der stod Jonas Eide Vågen som banket ballen inn i mål og Åsane opp i en 1-0 ledelse.

Åsane kommer best i gang i den andre omgang. Allerede etter tre minutter burde Åsane ha doblet ledelsen. Åsane spilte seg bra igjennom på høyre siden og slo et godt innleg i inn i boksen. Der ventet Eirik Våge som kun er millimetere unna å sette ballen i mål.

Etter den gode Åsane starten så kom Trio på en farlig kontring. De kom helt fri igjennom på vensttre siden og alene med Andreas Søreide så gjør Trio sin spiss ingen feil.  Og dermed står det 1-1 etter 53 minutter.

På overtid så kommer Lars Hauge igjennom hvor han blir felt av en Trio spiller og dermed får Åsane straffe. På straffen er Daniel Tørum sikker å sender Åsane opp i 2-1 ledelse som også blir slutt resultatet.