Overlegen seier for Åsane 3

Åsane 3 debuterte i 5 divisjon med en overlegen seier over Ny-Krohnborg

Åsane 3 får en kanonstart på kampen når Håkon Sky lader kanonen fra 18 meter og banker inn kampen første mål og Åsane går opp i en tidlig 1-0 ledelse.

Etter 10 minutter så øker Åsane og Håkon Sky ledelsen til 2-0. Håkon Sky blir spilt nydelig i gjennom og etter å ha lurt keeper to ganger så banker han ballen i det lengste hjørnet og Åsane har fått en drømmestart på kampen med to mål etter 10 minutter.

Bare minuttet etter så er Håkon Sky milimetere unna å score Hattrick på Myrdal. Nok en gang så fyrer han av et langskudd og ballen smeller i tverliggeren bak en sjanseløs keeper. Det var ikke mye om å gjøre før Håkon scoret Hattrick på 11 minutter.

Åsane er det klart beste laget i den første omgangen og burde ha ledet med mer enn de to målene når lagene gikk til pausen. Her kunne det fort stått både 3 og 4-0 til Åsane som spilte ball i hatt med Ny-Krohnborg i den første omgangen

I den andre omgangen så faller tempoet i kampen og det er bare noen små sjangser begge veier før Åsane går opp i 3-0 på overtid av kampen. Adrian Lines blir spilte igjennom alene med keeper og runder keeper og plasserer ballen enkelt i mål.

Dette var noe av det siste som skjedde før dommeren blåste av kampen og Åsane 3 vant 3-0 over Ny-Krohnborg i sin første kamp i 5 divisjon etter opprykket.