Norge og Kolskogen imponerer

Norge og Kolskogen står med en seier og en uavgjort etter to kamper i U17 EM i England.

Mandag slo Norge U17 til med 2-1 seier mot Sverige i den andre gruppespillkampen i EM sluttspillet i England. Med 0-0 mot forhåndsfavoritt Portugal på fredag, lever Norges sjanser om å ta seg til kvartfinale i aller høyeste grad inn mot siste gruppespillkamp mot Slovakia. Sentral i et meget godt norsk forsvar, vår egen Ole-Martin Kolskogen. Ole har spilt begge kampene hittil, og ble av landslagssjef Gunnar Halle trukket frem sammen med sine to kollegaer i den norske midtstoppertrioen etter den imponerende åpningskampen mot Portugal.

Didrik Sundsbø og Ole Martin Kolskogen i England under U17 EM
Didrik Sundsbø og Ole Martin Kolskogen i England under U17 EM

Vår fysiske trener og toppspillerutvikler Didrik Sundsbø Ravnan er sammen med Erik Duffy fra utviklingsavdelingen på studietur i regi av Norsk Toppfotballsenter til England for å overvære noen av kampene, samt sikre seg referanser på de beste 17-åringene i Europa.

-Norge spiller en god kamp kollektivt, viser en stor vinnermentalitet når Sverige begynner å presse etter 2-1 scoringen. Ole spiller en meget solid kamp igjen.

-Det er bra at vi som klubb er tilstede, både da vi har Ole Martin med på landslaget i et EM-sluttspill, men dessuten får vi referanser å ta tilbake til Åsane på hvor listen ligger hos de aller beste.

Annonse fra Obos-ligaen: