Nok et sjansesløseri

Det ville seg ikke for Åsane mot Ull/Kisa, og nok en kamp endte med tre mål mot.

Åsane – Ull/Kisa 0-3 (0-1)

De første femten minuttene av førsteomgangen startet meget lovende for de oransje, med grei kontroll på østlandslaget. Den nye målduoen Herrem-Huseklepp slo til allerede kun fire minutter ut i omgangen, men ble avblåst for offside. Åtte minutter ut i kampen fikk Sindre Austevoll en kneskade som førte til et ufrivillig tidlig bytte, et bytte som kunne trenges senere i kampen.

Etter de første femten tok nemlig østlendingene noe over, til tross for megastore sjanser til både Nygard og Wollen Steen, manglet det siste giret for de oransje. Tre minutter før halvspilt kamp straffet det seg, da Nesse Stephensen fikk en Gerrard-glipp på midtbanen, og kontringen til Ull/Kisa gikk helt i mål.

Tripling av ledelsen

Etter pausen giret Åsane opp, og kampen ble utjevnet, og det lå lenge i luften at Åsane skulle slå tilbake. Bare fem minutter ut i andre omgang hadde Åsane minst en trippelsjanse, som ingen gikk på rett side av streken. Flere dobbel- og trippelsjanser fulgte, signert nesten samtlige utespillere. I 70. minutt, bare sekunder etter Bjørshol kom på banen, kunne han gjort et virkelig superinnbytte ved å dunke ballen over streken. Men heller ikke det lykkes for Åsane.

I stedet doblet Ull/Kisa ledelsen i 75. minutt, hvor det først var en knallredning av Østgaard – som dessverre røk inn på returen. Og det skulle ikke gå mer enn seks minutter til før det tredje målet satt for motstanderne.

Slikke sårene

Åsane går dermed inn i landslagspausen med tre mål mot i de fire siste kampene. De tre foregående kampene har de oransje kjempet seg tilbake, men søndag kveld ville det seg ikke.

Trener Mons Ivar Mjelde sa det samme etter søndagens kamp som den forrige: Det har blitt hakk i platen.

– Jeg er skuffet etter denne kampen spesielt, men de fire siste kampene har rett og slett ikke vært bra nok. Nå går vi inn i en to ukers pause der vi skal slikke sårene og se fremover mot neste kamp, sier han.

Den kampen blir mot hans forrige lag, Fredrikstad, 3. september.

Kampfakta

  • Disse startet: Eirik Østgaard – Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Mads Songve – Nikolai Harris, Simen Brekkhus, Kristoffer Nesse Stephensen, Stian Nygard – Geir André Herrem, Erik Huseklepp

  • Bytter som ble gjort: 8. minutt: Fredrik Heggland inn for Austevoll, 45. minutt: Simen Lassen inn for Herrem, 69. minutt: Sonde Bjørshol inn for Songve

  • Gule kort: 55. minutt: Wollen Steen

Annonse fra Obos-ligaen: