Mads Songve mot Elverum på La Manga

Nok en uavgjort i vinden på La Manga

Åsane spilte i dag 0-0 mot Elverum i den sterke vinden på La Manga

Det var i dag klart for kamp mot nok et nyopprykket OBOS lag på treningsleiren på La Manga.
Værmeldingene i forkant av kampen var ikke lovende, men det værste kom heldigvis i går istedenfor i dag, men det blåste allikavel mye under hele kampen. Vinden skapte utfordringer for begge lag til å få til sitt spill på banen.

Første omgang

Åsane gikk til kampen med en innstilling om å være bunnsolid defensivt og være direkte og hurtige når man skulle angripe.
Åsane startet med motvind og sleit med å komme seg ut fra egen banehalvdel. Når Eirik Østgaard skulle skyte ut ballen så stoppet den i vinden sånn at det var vanskelig å få ballen ut fra det bakre leddet. Ingen av lagene klarte å skape noen målsjanser i løpet av første omgang. Nærmest var Elverum med en heading i nettveggen.

Andre omgang

Andre omgang ble stort sett lik som den første. Ingen av lagene klarte og sette spillet sitt pga. den sterke vinden og det skjedde veldig lite i løpet av omgang som også ble oppstykket med en rekke bytter.
Kampens største sjanse kom i den andre omgangen når Elverum fikk corner i det 88. minutt. Corneren ble slått inn i feltet og Elverum fikk en avslutning på mål som ble reddet på streken.
Det var ikke lett å få til det spillet man hadde ønsket i vinden og man fikk ikke øvd på det som var planlagt i forkant av kampen.

Annonse fra Obos-ligaen: