Nok en poengdeling mot Jerv

Nok en gang endte det 1-1 mellom Åsane og Jerv.

På de seks siste oppgjørene mellom lagene i OBOS-Ligaen har fem av seks kamper blitt uavgjort med stillingen 1-1. Så dette er to lag som har for vane og spille jevnt og score hvert sitt mål.

Den første omgangen var relativt rolig og sjansefattig. Jerv var nærmest og fikk seg et mål i det 34 minutt. Ogunbaro får komme ganske enkelt til skudd fra rundt 17 meter og setter ballen kontant i mål. Dermed gikk Jerv til pause med 1-0 ledelse.

God andreomgang redder poeng

Åsane kom ut fra garderoben i pausen med kun en ting i hodet, nemlig å snu kampen. Åsane gikk ut i hundre og skulle vinne kampene, det ble mange gode sjanser, men det manglet litt på den siste tredjedelen av banene for å få mål. Jerv på sin side lå lavt og kom på noen farlige kontringer når Åsane dyttet opp mange folk i jakten på mål.

Målet kom seint, men godt. I det 88 minuttet ble Erik Huseklepp  taklet og fikk frispark på ca 17-18 meter. Frisparket tok han selv og selvom han sklir når han skyter, så curler han ballen opp i hjørnet bak muren, utakbart for Jerv sin keeper.

-Det er en jevn første omgang, men Jerv drar det lengste strået med å få en scoring. Andre omgangen er mye bedre. Vi er det førende laget og vi skaper gode angrep og målsjanser, det er bare så synd at vi ikke får mål tidligere. Noe som kunne gjort at vi kunne vinne kampen.
Når det kun er to minutter igjen når du scorer, så må du være fornøyd med at det blir uavgjort. Det er kjekt å se responsen fra spillerene på det vi har jobbet med i uken. I dag fighter de skikkelig for det og skaper nok sjanser til å vinne kampen, sier Mons Ivar Mjelde

Nå venter det to bortekamper på rad for Åsane. Den første er mot Strømmen om en uke og om to uker venter Mjøndalen borte.