Nå kan du kjøpe sesongkort 

Kjøp sesongkort til 2020-sesongen nå! Voksne sparer 50 kroner pr kamp.

Til comeback-sesongen i OBOS-ligaen tar Åsane Fotball i bruk den svært brukervennlige løsningen til TicketCo. Den gjør billettkjøpet til en lek, og prisen du oppnår ved å kjøpe sesongkort er svært gunstig.

For 1500,- er du sikret adgang på samtlige 15 hjemmekamper i OBOS-ligaen. Det betyr en snittpris pr kamp på 100,-, som er 50 kroner billigere per kamp enn de som velger å kjøpe billetter fra kamp til kamp. 

Sesongkortet kjøpes på nett, prosessen er enkel og vil være velkjent for publikum som har vært på Brann Stadion eller andre arenaer som benytter TicketCo.

Kjøp sesongkort

Du får ikke et fysisk kort, men en QR-kode som leses av på mobiltelefonen din. Dette gjør det umulig å glemme sesongkortet, og det gjør det enkelt å låne det bort fordi du kan sende QR-koden til et familiemedlem, en kollega eller en venn.

Det er flere fordeler med sesongkort:

•    50 kroner rimeligere pr kamp sammenlignet med dem som kjøper enkeltbilletter (for voksne).
•    Du trenger ikke billett/kort (kun vise QR-kode på mobiltelefon).
•    Du får sitteunderlag ved ankomst på alle kamper.
•    Du får forkjøpsrett på de beste plassene på Arena Nord fra 2021-sesongen.
•    Rabattert pris på cupkamper.

Innehavere av sesongkort vil, som nevnt over, få muligheten til å velge blant de beste plassene på hovedtribunen når Arena Nord åpner til 2021-sesongen. Her blir det overbygget tak, store vrimleområder og rikelig med kiosker og toaletter.

I mellomtiden (2020-sesongen) får du utdelt sitteunderlag ved ankomst på Myrdal Stadion slik at du sitter godt på tribunen som dessverre ikke er overbygget.

For barn, honnør og studenter er prisen den samme om man kjøper sesongkort eller billett fra kamp til kamp, men det er selvsagt en fordel med sesongkort siden de øvrige fordelene som er listet opp over gjelder.

I 2020 koster et sesongkort for barn/honnør/student 750 kroner. Man regnes som barn til og med fylte 16 år.

NB! Spillere, trenere og ledere i Åsane Fotball kan se bort fra prisene over. Dere blir kontaktet direkte med informasjon om sesongkort til 2020-sesongen. 

Ta kontakt på [email protected] dersom du ikke hører fra oss.

Kjøp sesongkort

Annonse fra Obos-ligaen: