Liker du å skrive og har lyst til å bidra i Åsane Fotball?

Liker du å skrive og jobbe med sosiale medier? Da trenger Åsane deg!

Åsane Fotball har 600 medlemmer og vil i 2018 ha i overkant av 40 lag påmeldt i seriespill. Vårt flaggskip er a-laget i OBOS ligaen, men vi har seniorlag i 4, 6 og 7 divisjon samt at vi i 2018 vil ha et lag med i nasjonal juniorserie. I tillegg har vi satsningslag for G16 og G14 og vi vil som alltid delta i Norway Cup med en stor gruppe lag. Vi deltar på Voss Cup og i den tradisjonelle Åsane Cupen. Totalt spiller lagene i Åsane Fotball mer enn 1000 kamper i 2018!

Vi holder til på Myrdal med stadion og 2 kunstgressbaner samt kontorer i Vestlandshallen, Åsastuen som er et samlingslokale og mediebygget som er kontorplass og møterom for våre trenere. I tillegg har vi klubbhus og bane på Rolland hvor det meste av barnefotballen foregår. På stadion spiller vi OBOS kamper, 4 divisjon og G18 nasjonal samt at Åsane Fotball damer spiller sine 1 divisjonskamper her.        

Vi har en egen Web side www.asanefotball.no , egen facebook side som har 4600 følgere, instagram, snapchat  og twitter konto. Det er aktive informasjons og kommunikasjons kanaler hvor vi ønsker å dele med flest mulig hva vi holder på med og hvordan livet i klubben er. Hver uke er det små og store opplevelser i klubben som berører mange og gir oss en tilhørighetsfølelse under slagordet «Vi é Åsane»

Vi har i dag en medie og kommunikasjons ansvarlig i Odd Krister Føllesdal. Han er redaktør for Web siden og Facebook siden. Odde trenger hjelp til å sørge for at vi får enda mer levende sider og til å sørge for at vi gjennom bilder og tekst får ta del i mange av de opplevelsene og hendelsene som skjer i hverdagen.

Dersom du liker å ta bilder og liker å skrive kan du påta deg å skrive noe fra ditt lag eller det laget du liker å følge?  Vi ønsker kampreferat, fortellinger fra turneringer laget deltar på og reportasje fra hendelser du syntes er flott og viktig å dele med andre. Er du interessert? Ta kontakt med Odde og få mer informasjon om hvordan vi kan få dette til.

Ta kontakt på mail media@asanefotball.no

«Vi é Åsane»

Annonse fra Obos-ligaen: