Kolskogen tilbake fra landslagssamling

Ole Martin Kolskogen har vært på La Manga i en uke med landslaget og spilte sin første kamp for Åsane i helgen

Ole Martin Kolskogen kom til Åsane fra Os i vinter. Han er en veldig talentfull midstopper som bare er 17år gammel. Han var med G17 landslaget på landslagssamling i La Manga den siste tiden og har derfor ikke spilt for Åsane før treningskampen mot Florø i helgen.

-Jeg er bra fornøyd med min første Åsane kamp og det er alltid greit å holde nullen som forsvarsspiller. Det var gøy på La Manga på landslagssamling, jeg fikk trene og spille med de beste i norge på min alder.
Den første kampen var jeg litt rustent, det var lenge siden jeg har spilt kamp og det merket jeg. Jeg spilte meg veldig opp i den andre kampen også fikk vi en seier i siste kampen som gjorde at stemningen i tropp var mye bedre, sier Ole Martin Kolskogen

Fornøyd trener

-Ole Martin gjør en veldig god kamp i dag. Det er hans første kamp i Åsane drakten siden han har vært på landslagssamling. Han er tatt ut til en ny samling med landslaget seinere i vår. Han er en ung gutt, men han er voksen for alderen og jeg syns han løser oppgavene sine her i dag mot et bra lag som Florø på en veldig god måte. Det var veldig kjekt å se og han er en spennende spiller og følge i tiden fremover, Sier Mons Ivar Mjelde

Vi gleder oss til å følge utviklingen til Ole Martin videre og det blir nok muligheter for å se han i aksjon i denne ukens to kamper mot Lysekloster på onsdag klokken 16:30 og mot Brann på Lørdag klokken 16:00. Begge kampene spilles i Vestlandshallen.

Annonse fra Obos-ligaen: