Knepent tap for Aalesund

Åsane tapte knepent 1-0 for Aalesund på Color Line stadion i dag.

Åsane møtte i dag serieleder Aalesund på Color Line Stadion og det var hjemmelaget som kom best i gang, men Åsane stod veldig godt imot bakover.

Aalesund kom til en veldig stor sjanse i det 22 spille minuttet. Torbjørn Agdestein blir spilt alene igjennom mot Borger Thomas. I duellen mellom Agdestein og Thomas så er det Thomas som kommer seirende ut av duellen med en kanon redning som hindrer Aalesund en tidlig scoring.

Like før pause så kommer Åsane på en farlig kontring. Ballen ender hos Dennis Antwi som banker ballen i metallet bak en sjanseløs Aalesund keeper. Ett lite knepp ned så hadde Åsane fått seg en ledelse like før pause. Etter dette så skjer det ikke mer før lagene går til pause på stillingen 0-0.

Agdestein senket Åsane igjen

Den andre omgangen var rimelig lik som den første. Spillet bølger litt frem og tilbake, men ingen av lagene kommer til det helt store foran målene.

I det 62 minuttet så slår en Aalesund spiller ballen inn i boksen til Åsane. Der får først Fridjonsson headet ballen til en åpen Torbjørn Agdestein som får en enkel jobb med å sette ballen i mål fra fire meter.

Åsane gir ikke opp etter at Aalesund gikk opp i ledelsen, men det mangler litt på den siste tredjedelen av banen for og klare å straffe Aalesund å få med seg poeng til bake til Åsane.

Nærmest er Håkon Lorentzen, men avslutningen går dessverre rett på Aalesund sin keeper.

Nå venter Viking på Myrdal Stadion neste søndag klokken 18:00