Jublet for 200.000,- i korona-støtte

OBOS gjør hverdagen lettere for Åsane Fotball. Klubben har fått 200.000,- i støtte i en tøff tid.

Foto: Lene Fossdal.

Det var glede da Kjetil Solevåg Pedersen fra OBOS dukket opp på Myrdal stadion med en gigantisk sjekk pålydende 200.000,- til Åsane Fotball.

OBOS har i forbindelse med koronautbruddet etablert OBOS Jubel for å sikre at idrett og kulturliv skal være levedyktig også etter koronakrisen. OBOS deler ut totalt 40 millioner kroner til frivillige foreninger som har fått ekstra utfordringer, og 200.000 av disse går altså til Åsane Fotball.

Det er vi ekstremt takknemlige for. 

- OBOS er en strålende samarbeidspartner for ligaen vi spiller i (OBOS-ligaen) og for oss som klubb. De er på tilbudssiden hele tiden, alltid løsningsorienterte og velvillige, roser daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr.

- Som oftest er det boligdrømmer de oppfyller for folk, men denne gang hjelper de oss med å opprettholde et godt tilbud til våre medlemmer i en ellers krevende tid. Det er vi ekstremt takknemlige for, fortsetter han.

Bergensavisen har også omtalt gaven. Der sier Solevåg Pedersen følgende:

- Det er godt å kunne bidra og spesielt kjekt at vi kan bruke mye av midlene på Bergen og omegn. Lokale lag og foreninger betyr mye for sine nærområder, sier han til avisen.

På bildet øverst ser vi Solevåg Pedersen som overrekker sjekken på 200.000,- til styreleder i Åsane, Jostein Hatlebrekke.

Annonse fra Obos-ligaen: