Helsvart mot Strømmen

Det var en trist forestilling på Myrdal når det ble 0-5 tap mot Strømmen i dag

Det var en veldig viktig kamp for Åsane i dag, der fornyet kontrakt i OBOS-Ligaen kunne bli sikret. Dessverre så leverte ikke Åsane den prestasjonen vi håpet på forhånd at skulle bli levert.

Strømmen var best i det meste på Myrdal Stadion i dag og etter å ha spasert seg gjennom midtbanen og forsvaret til Åsane tre ganger før halvtimen var spilt så stod det 3-0, noe som stod seg til pause. Åsane var litt mer med i starten av andre omgang, men det var langt i fra nok. Vondt ble til verre når Strømmen scoret to mål på de siste ti minuttene og Notodden i tillegg slo Fløro i dag. Notodden dyttet dermed Åsane ned på kvalifiseringsplassen.

Skal Åsane unngå kvalifisering så må det bli poeng mot Nest Sotra og vi må i tillegg ha hjelp av andre lag. Så siste seriekamp neste helg blir en ekstremt viktig kamp for Åsane. Vi trenger all den støtten vi kan få på Ågotnes og det er gratis inngang på kampen. Skaff deg din billett her.