Har mye å hevne mot Fram

Søndagens toppkamp mot Fram på Myrdal er mer enn en kamp om tre poeng og fortsatt serieledelse.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball.

Etter to seire på rappen for Åsane og tilsvarende to nederlag for oslolaget Grorud, kunne Åsane ta fatt på en ny treningsuke som serieleder i PostNord-ligaen. Det er en posisjon trener Morten Røssland gjerne vil beholde, selv om han ikke har nevnt tabellposisjonen med ett ord for spillerne.

- Vårt fokus er på forbedring. Vi er i ferd med å finne tilbake til oss selv, slik vi var på vårparten. Vi har scoret elleve mål på de tre siste kampene, minner treneren om.

Så er det fortsatt ting som ikke sitter 100 prosent:

- Vi jobber med å luke ut feil bakover. Vi har gjort noen enkle feil i de siste kampene som har gitt motstanderne enkle mål. Vi må ta bort slurv, forklarer han.

Surt tap i vårsesongen

Søndagens motstander Fram sikret seg en overlegen 3-0-seier i Larvik i vårsesongen. Morten Røssland håper spillerne lærte mye av den kampen.

- Det var en kamp der vi ble straffet veldig på dødballer. Jeg håper og tror vi har tatt litt lærdom av den. Desssuten, den kampen ble spilt på en tørr og liten gressbane som ikke passet oss særlig godt. Fram er ikke fullt så sterke på bortebane, tror treneren.

Møter flere av topplagene

Åsane håper å ha fulltallig tropp på søndag. Det er ingen karantener akkurat nå.

Etter Fram-kampen venter Asker (borte), Sotra (hjemme) og Grorud (borte). De kampene kan bli veldig avgjørende for tetstriden utover høsten. Vinneren rykker som kjent opp mens lag nummer to skal spille kvalifisering.

- August måned blir viktig. Vi møter de andre topplagene. Det ser vi frem til, påpeker Røssland.

Vel møtt til kamp på Myrdal søndag klokken 15.00. Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: