Har laget øktplaner for samtlige årskull

Renate Blindheim har ved hjelp av Skillracer laget øktplaner for samtlige årskull i Åsane. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Renate Blindheim har gjort ett virkelig godt arbeid med å tilrettelegge og hjelpe alle trenerne i klubben vår når hun har laget økt planer for samtlige årskull.

Økt planene et utgangspunkt til hvordan man skal bygge opp treningsøktene for at alle spillerne skal få ett godt utbytte av treningene. Med disse økt planene så kan trenerne selv planlegge differensiering og bygge opp treningene rundt nivået på spillergruppen. Trenerne vil da få gode hjelpemidler til hvilke områder man skal trene på under de forskjellige øktene. Det vil ligge ett lite info skriv til de forskjellige årsklassene der man vil finne relevant informasjon for sitt årskull og generelle forklaringer av begrep osv.

Renate har på vegne av klubben gjort dette arbeidet for å skape en rød tråd gjennom treningsarbeidet i hele klubben. Dette for at alle skal ha det samme grunnlaget når det evt. blir sammenslåing av lag eller hospitering. Dette vil være med å lette arbeidet for alle trenerne, da de vet hva fokus skal være og kan planlegge økten deretter.

Dette vil  blant annet gjøre årgangstreninger mye enklere, da man har de samme grunnprinsippene som alle skal være med på til dagen.

Det hele fungerer via Skillracer som er en app på telefon. Der har trenerne en kalender med hvilke fokusområder man skal ha til vær økt og man kan se alle øktene med animasjoner og bilder av forskjellige øvelser man kamp gjøre.

Det vil bli en gjennomgang av Skillracer appen ifbm. trenerforumet som skal være torsdag 21 Februar. Det kommer en egen invitasjon til dette på mail til alle trenerene. Her vil vi anbefale alle å komme, da det vil være veldig nyttig for alle å få med seg dette.

Annonse fra Obos-ligaen: