-Har alltid ballen i beina.

Under søndagens kamp så fikk vi se Belly for første gang for A-laget til Åsane. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Beltran Mvuka, eller Belly som han kalles fikk sin første kamp for Åsane sitt A-lag i søndagens treningskamp mot Nest-Sotra. Fra tribunen så var det stor enighet om at dette var Belly sin kamp, der han lekte seg med motstanderene. Belly har et teknisk repertoar som er av ypperste klasse, noe vi så absolutt fikk se ved flere anledninger i kampen.

-Jeg hadde lyst til å teste meg mot gode spillere, jeg syntes det gikk greit og at jeg fikk vist mine kvaliteter. Så håper jeg at jeg viste nok til at jeg får nye sjangser, sier Belly etter kampen mot Nest- Sotra

-Har alltid ballen i beina.

For å bli litt bedre kjent med hvordan Belly har tatt steget opp til der han er i dag så har vi tatt en prat med Sindre Tjelmeland som i dag er assistent trener på A-laget og utviklingssjef i Åsane.

-Jeg husker Belly godt fra min første trening som Åsane-trener i 2015. Han kom 20 minutter for sent til trening og hadde med seg en egen ball. Når vi delte inn i to lag så tok han frem denne ballen hver gang det gikk litt tid mellom hans involveringer. Der har du vel noe av grunnen til at hans eminente teknikk. Siden den gang har han tatt steg jevnt og trutt og han gjør ting med en ball som jeg aldri har sett på så nært hold før. Han er en utrolig fin gutt og en artist. Det blir spennende å følge Belly fremover, sier Sindre Tjelmeland.

-Jeg liker å leke meg med ballen. Det er noe jeg har gjort fra jeg var liten og som jeg gjør fortsatt. Jeg har alltid en ball i beina, sier Beltran "Belly" Mvuka

Det blir spennende å følge med på Belly fremover og kanskje kan du se han igjen allerede på lørdag når Åsane tar imot Gneist i Vestlandshallen klokken 16:00.

Annonse fra Obos-ligaen: