Hammersland senket Odd 2 i sin 200 kamp for Åsane

Et kremmerhus fra Joakim Hammersland i sin 200 kamp for Åsane sørget for at alle tre poengene kom hjem. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Åsane kom best i  gang i Skien i dag, men styrte ikke kampen i mer enn ti minutter før Odd 2 kom mer og mer inn i kampen, men vi klarte å ri av stormen og  komme inn i kampen igjen på slutten av den første omgangen. Like før pause så var det vi som produserte omgangen sine to største sjanser. Håkon og Stian kom igjennom vær sin gang, men klarte ikke å overliste Egil Selvik i Odd 2 sitt mål.

Belly fikk sin debut

Etter å ha tatt Instagram med storm den siste tiden med en lekker finte i Åsane 2 kamp så fikk endelig Belly sin debut for A-Laget til Åsane. Belly startet kampen og gjorde en grei figur frem til han ble byttet ut i det 58 minuttet.

Kremmerhus av Hammersland

I den andre omgangen så styrer vi kampen og produserer en god del muligheter, men vi mangler litt i den siste tredjedelen av banen for å få ballen i mål før Joakim Hammersland finner ut at han vil krone sitt jubileum i den oransje drakten med ett kremmerhus av et mål.  Vi får innkast høyt i banen som Viljar Birkeland kaster inn i feltet. Etter litt frem og tilbake så havner ballen hos Joakim Hammersland som dunker til på direkten fra 18 meter og kliner ballen i krysset. For ett mål av Joakim i sin 200 kamp for Åsane.

Åsane startet med følgende lag: Eirik Østgaard – Martin Ueland, Simen Hopsdal, Ole Martin Kolskogen, Viljar Birkeland – Simen Lassen, Kristoffer Valsvik – Joakim Hammersland(Didrik Fredriksen fra 88min), Stian Nygard, Belly Mvuka(Ole Didrik Blomberg fra 58min) – Håkon Lorentzen

Nå er vi klar for å møte Brann i cupen på torsdag. Unngå kø på kampdag og kjøp billettene dine her nå!

Annonse fra Obos-ligaen: