Godt gjennomført Arken Cup

De to siste helgene har Åsane og Arken Tannlegesenter gjennomført en vellykket Arken Cup i Vestlandshallen.

Åsane og Arken Tannlegesenter har i de to foregående helgene arrangert Arken Cup i Vestlandshallen. Arken Cup har samlet 215 barnelag, ca 1800 spillere og nesten 2000 tilskuere gjennom disse to helgene.

Arken Cup har et mål om å være en turnering som tilbyr god kvalitet for alle involverte. Derfor spilles cupen etter NFF Hordaland sin mal for banestørrelse og spillform. 
De yngste spilte 3er fotball med vant og 12 minutters kamper. 5er og 7er kampene gikk på baner etter NFF Hordaland sine mål og varte i 25 minutter uten pause. 
Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på cupen, både fra de lokale lagene og de med lengre reisevei. Noe vi syns er veldig hyggelig.

Det er blitt lagt ned utrolig mange dugnadstimer i løpet av disse to helgene. Alle lagene i Åsane måtte stille opp, enten som parkeringsvakt, kioskvakt eller i sekreteriatet. Det ble gjort et veldig godt stykke arbeid fra alle som var på dugnad og vi vil gjerne rette en stor takk til de som stilte opp. Uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre turneringen!

Annonse fra Obos-ligaen: