G 18 dro hjem fra Hvalfangerbyen med 3 poeng

Søndag spilte Åsane G 18 Nasjonal kamp mot Sandefjord borte på Haukerødkunstgress.

Åsane sine gutter var godt organisert bakover, noe som gjorde at Sandefjord sjeldent kom til de store farlighetene. Derimot klarte heller ikke Martyrene å skape noe særlig mot Sandefjord sin keeper. Det stod 0-0 til pause noe Åsane var godt fornøyd med.

-Sandefjord er et godt fotballag så at vi var så bunnsolide defensivt er vi godt fornøyd med. At det stod 0-0 til pause er helt greit da ingen av lagene skaper det helt store, sier trener Sindre Tjelmeland

I pausen blir det gjort noen justeringer for å gjøre ting enda vanskeligere for Sandefjord, dette klarer guttene og vi tar mer kontroll over kampen. Og etter 57 minutter gir det ballinnehavet uttelling. Andreas Risnes løper seg fra sin indreløper posisjon og er plutselig alene med keeper, innenfor 16meter gjør det unge Martyren ingen feil og banker ballen i nettet.

-Dette utviklet seg til å bli en krigekamp, som vi til slutt vinner. Sandefjord var et godt lag, og det viser resultatene deres i tidligere kamper. Jeg syns vi matcher dem veldig godt, selv om vi er litt heldige med at de bommer på straffe, så syns jeg vi vinner fortjent, sier målscoreren.

For Sandefjord hadde sine muligheter, som nevnt hadde de en et straffespark som de fortsatt venter på at skal lande på Østlandet.

-Gutta gjør en god kamp og vi får uttelling for det vi har jobbet med i uken etter Kristiansund, nå står vi med 12 poeng og kan være godt fornøyd med det vi har prestert så langt i den nasjonale serien. Det er også deilig å endelig vinne på bortebane igjen, avslutter Renate Blindheim

Neste kamp for Åsane G18 er hjemme søndag 20 mai mot Strømsgodset klokken 13.30. Før den tid kan du se rekruttene spille hjemme mot Bjarg mandag 30 april klokken 18.00 på Myrdal Stadion.

Annonse fra Obos-ligaen: