Forventer at laget løfter seg

Morten Røssland forventer et Åsane-lag som henter frem igjen den fotballen som klubben ønsker å spille.

Lørdag spilles den 13. runden i PostNord-ligaen. Alta er den eneste klubben Åsane ikke har spilt mot. Det betyr at sesongen vil være halvspilt når oppgjøret er over.

For øyeblikket ligger Åsane på 3. plass med 21 poeng mens Alta er to plasser bak har 20. Avdelingvinneren rykker opp mens nummer to får kvalifisering for OBOS-ligaen.

Reise seg fra sist

For trener Morten Røssland var spillet mot Sotra sist helg en skuffelse:

- 2. omgang mot Sotra var ikke oss. Vi må tørre å spille vårt spill, og mot Alta forventer jeg å se igjen det vi trener på. Vi skal fremstå mer offensive, stole på det vi er gode på, sier han.
 
Åsane mangler Martin Ueland og Viljar Birkeland grunnet karantene, men håper å ha Eirik Wollen Steen og Joakim Hammersland tilbake etter skader.

- Det er blitt mange utskiftninger i backfireren i år grunnet skader og karenter. Å få Wollen Steen tilbake vil gi oss en mulighet til å levere mer stabilt utover høsten, sier treneren.   

Uten nykommeren

Selv om Åsane ikke har spilt mot Alta er Røssland godt forberedt på det som venter:

- Alta scorer mye mål på overganger. De er ballbesittende. De er også gode på dødballer. Et klassisk 4-3-3-lag, forteller han. 

Nykommer Kristoffer Stava vil ikke kunne debutere før overgangsvinduet åpner 1. august, og er derfor ikke i troppen til Alta-kampen.

Vel møtt på kamp på Myrdal lørdag klokken 16.00. Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: