Ett poeng med hjem fra Jessheim

August Selnes sendte Åsane i ledelsen, men det holdt dessverre ikke helt inn.

Vi kom godt i gang i dagens bortekamp mot Ull/Kisa og når det var spilt ett kvarter av kampen så hadde allerede Åsane hatt to gode muligheter til å få sitt første mål.  Etter flere gode scorings muligheter så sitter den endelig i det 37 minuttet. Det blir slått en lang pasning inn i bakrommet til Ull/Kisa der forsvareren feilberegner ballen og den går rett til August Selnes. Han tar med seg ballen ett par meter før han avslutter fra ca 18 meter og setter ballen i hjørnet bak en utspilt Ull/Kisa keeper. Vi går dermed til pause med en fortjent 1-0 ledelse på Jessheim.

-Det er veldig kjekt at August noterer seg i målprotokollen igjen etter sin andre kamp fra start, sier Mons Ivar Mjelde.

I den andre omgangen så trykker Ull/Kisa på for en  utligning og sender mange folk fremover. Det prøver vi å utnytte med å kontre i mot. Vi kommer til mange gode muligheter, men klarer dessverre ikke å utnytte mulighetene vi får.

Ull/Kisa får sin utligning i det 64 minuttet. Rett etterpå så er det like før at August Selnes blir to målsscorer. Dessverre kom det ett Ull/Kisa bein i veien og fikk sendt ballen til corner. Det siste kvarteret bølger det veldig frem og tilbake, men ingen av lagene får den muligheten de trenger for å sette ballen i mål. Dermed så ender det 1-1 og det er en litt skuffet gjeng som drar hjem til Åsane med en følelse av at de burde ha vunnet denne kampen.

-Vi fikk ett poeng med oss fra en vanskelig bortekamp, men det kunne definitivt vært tre poeng vi fikk med oss hjem. Vi frustrerte Ull/Kisa og får enormt med overganger, dessverre klarer vi bare å utnytte en av overgangene. Jeg er imponert over guttene i dag. De jobber hardt, er lojal til planen og kjemper hele veien inn. Det eneste lille minuset i dag er at vi ikke utnytter flere av overgangene, sier Mons Ivar Mjelde.

Neste kamp er Sandnes Ulf på Myrdal førstkommende søndag klokken 16:00