Ett deilig poeng

Det ble en krig og vi fikk med oss vårt første poeng fra Mjøndalen

Det var en knall tøff bortekamp mot et formsterk Mjøndalen lag i dag og det ene poenget vi fikk med oss gjorde veldig godt.

Det var Mjøndalen som hadde ett lite overtak i begynnelsen av kampen, men de klarte ikke å komme til noen scoringsmuligheter før Nikolai Harris sendte oss opp i ledelsen med en kanonkule.

Håkon Lorentzen kommer seg fint oppover i banen etter en kontring og fyrer av et skudd. Det blir bokset ut i feltet fra Mjøndalen sin keeper og rett til Nikolai Harris. Nikolai fyrer til på halv volley og limer ballen opp i det lengste krysset.

Etter målet så kommer det et voldsomt trøkk fra Mjøndalen og de kommer til noen store muligheter foran en knall god Borger Thomas. Åsane forsvarer seg som noen helter og holder ledelsen frem til pause.

Offside mål hindrer tre poeng

Mjøndalen fikk utligningen sin i det 63 minuttet. Mjøndalen får corner som de slår inn i feltet. Der vinner en Mjøndalen spiller duellen og header ballen i mål, men målet skulle aldri vært godkjent. En Mjøndalen spiller står i offside og blokkerer for Borger Thomas i Åsane målet. Dermed burde det aldri vært mål.

På slutten av kampen så er det Åsane som er nærmest tre poeng. Vi kommer til to meget gode kontringer, men unøyaktighet i det siste øyeblikket gjør at det dessverre ikke blir så mye ut av de kontringene.

-Vi kunne tapt, men vi kunne definitivt også vunnet denne kampen. Vi møter en av opprykksfavorittene og guttene de ofrer alt for dette poenget, så jeg er fantastisk godt fornøyd med innsatsen og innstillingen til guttene i denne kampen. Derfor står det respekt av at vi tar poeng mot Mjøndalen for første gang i Obos-Ligaen, sier Mons Ivar Mjelde

Vi tar dermed med oss et veldig godt poeng mot et bra Mjøndalen lag.

Kampfakta:

Åsane 4-4-3: Borger Thomas - Aleksander Solli, Magnus Bruun-Hanssen, Jonas Hestetun - Nikolai Harris, Tomas Kristoffersen, Simen Lassen, Joakim Hammersland - Håkon Lorentzen, Andreas Fantoft, Dennis Antwi

Gule kort: Magnus Bruun-Hanssen(9min), Nikolai Harris(11min), Jonas Hestetun(42min)

Bytter: Michael Ogungbaro for Andreas Fantoft(46min), Ole Martin Kolskogen for Joakim Hammersland(62min) og Senai Hagos for Simen Lassen(73min)

Annonse fra Obos-ligaen: