Endelig kom seieren igjen!

Etter seks kamper uten seier så kom endelig seieren igjen!

Åsane hadde ikke vunnet på seks kamper før Notodden gjestet Myrdal til den første kampen etter sommerferien i dag.

Åsane var det førende laget fra start og produserte halv sjanser på løpende bånd, men det manglet litt i starten på å komme til de helt store farlighetene foran Notodden målet.

Litt mot spillets gang så er det Notodden som får den første virkelig store sjansen på Myrdal. Etter litt rot på høyre siden til Åsane så kommer Notodden plutselig 3 mot 1 på Åsane sin halvdel. Kun en kanon redning av Borger Thomas i Åsane målet hindrer Notodden i å ta ledelsen etter en halv time på Myrdal.

Åsane sin første store sjanse kom bare noen minutter etterpå. Aleksander Solli tar frisparket fra 25 meter. Skuddet treffer muren og får en fin bue mot krysset. Der ligger dessverre Notodden sin keeper og får slått ballen til corner.

Etter 38 minutter så kommer Senai Hagos på ett av sine mange flotte løp inn i boksen til Notodden. Der blir han taklet mellom to Notodden spillere og dommeren blåser straffe til Åsane. Straffen setter Erik Huseklepp enkelt i mål.

-Vi har hatt en god treningsuke bak oss inn mot denne kampen. Vi spiller en kamp med bedre struktur enn på lenge, vi skaper sjanser og vi holder nullen. Det er ting vi ikke har vært så god på i de siste kampene, så det gleder et trenerhjerte noe voldsomt! sier Mons Ivar Mjelde

Hagos og Lassen tilbake

Senai Hagos og Simen Lassen har begge vært ute med skade i vårsesongen, men var endelig tilbake i den oransje drakten fra start i dag. Senai Hagos skadet kneet sitt under treningsleiren på Marbella i Mars, mens Simen Lassen fikk seg en smell i cupkampen mot Os i midten av April.

-Dessverre så har vi hatt litt for mange spillere ute i perioder av vårsesongen. Senai og Simen gjør en viktig kamp for oss i dag. Senai har ikke spilt fotball siden mars og Simen Lassen har vært ute med operasjon, så dette er nesten som nye spillere for meg å regne. Det at de har vært så lenge ute og kommer inn å gjør en så god jobb for laget står det stor respekt av, sier Mons Ivar Mjelde.


Kampfakta

  • Startelver:

  • Borger Thomas

  • Aleksander Solli, Magnus Bruun-Hanssen, Jonas Hestetun

  • Sondre Bjørshol, Simen Lassen, Senai Hagos, Tomas Kristoffersen, Joakim Hammersland

  • Håkon Lorentzen, Erik Huseklepp

  • Mål: Erik Huseklepp på straffe i det 39min.

  • Bytter: Dennis Antwi for Senai Hagos i det 58min. Andreas Fantoft for Simen Lassen i det 70min og Nikolai Harris for Joakim Hammersland i det 80min.

Annonse fra Obos-ligaen: