Det endte med tap for Viking

Åsane tok imot Viking på Myrdal stadion i dag i en kamp som endte med 2-1 tap

Det var en tett og jevn kamp på Myrdal som bølget begge veier i dag. Det var en monster sjanse til begge lag før det var gått ti minutter på Myrdal.

Viking stod for den første sjanse etter et skudd fra Furdal i den andre minuttet, men Borger Thomas reddet skuddet.

Den desidert største sjansen var det Åsane som fikk i den 11 minuttet. Viking forsvaret roter bort ballen og Antwi stjeler den ved midtsirkelen og setter fart aleine mot Viking sin keeper. Antwi sin avslutning blir reddet av keeper, men her skulle det absolutt stått 1-0 til Åsane.

Åsane styrte kampen i denne perioden, men en tellefeil i Åsane boksen gjør at Ibrahimaj får stå veldig alene på et innlegg og setter ballen kontant i noten kun noen få minutter etter den store Åsane sjansen.

Det går dessverre kun tre minutter etter målet før Viking får sin andre. Det slurves i de bakre rekker og Thorstvedt kommer aleine igjennom med Borger Thomas. Thorstvedt setter ballen forbi Thomas og Viking leder plutselig 2-0 etter 18 minutter.

Reduseringen kom for seint

Den andre omgangen var ganske lik som den første og det bølget veldig mye frem og tilbake. Begge lag hadde flere muligheter for å score, men det ble ikke mål før 90 minutter var passert.

I det 91 minuttet får Andreas Fantoft ballen midt i banen og kliner til fra 30 meter. Iven Austbø roter det til i Viking målet og ballen går via keeperen og i mål og Åsane setter inn en skikkelig sluttspurt. Dessverre så får vi kun den ene overtidsscoringen og Viking vinner dermed 2-1 på Myrdal.

Neste kamp er borte mot Mjøndalen tirsdag den 21 August klokken 19:00.

Åsane startet kampen i en 3-5-2 formasjon med dette laget: Thomas - Solli, Bruun-Hanssen, Hestetun - Bjørshol, Lassen, Ogungbaro, Kristoffersen, Hammersland - Lorentzen, Antwi

Gult kort: Tomas Kristoffersen i det 63min

Bytter: Hagos for Ogungbaro i det 71min, Selnes for Lorentzen i det 78min, Fantoft for Hammersland i det 86min