Det ble tap mot Mjøndalen

Det ble et 2-0 tap hjemme mot Mjøndalen i dag.

Åsane har ikke vunnet over Mjøndalen så lenge begge lagene har spilt i OBOS-Ligaen og klarte ikke det i dag heller.

Det ble den verst tenkelige starten for Åsane. Allerede etter ett minutt og tyve sekunder lå ballen i nettet bak Borger Thomas i Åsane målet. Boye hos Mjøndalen blir spilt altfor lett alene gjennom med Thomas. Fra hjørnet av fem meteren så setter han ballen over Thomas og inn i Åsane målet.

To kjappe Åsane muligheter

Etter tyve spilte minutter så får Åsane to kjappe målsjanser. Først skyter Huseklepp og Mjøndalen sin keeper må gi retur. På returen er akkurat Lorentzen litt for seint ute til å sette ballen inn i det tomme målet.

Like etterpå er det Bruun-Hanssen som er nære på og heade Åsane tilbake i kampen. Corneren blir slått av Tomas Kristoffersen og Bruun-Hanssen header ballen like over målet til Mjøndalen. Stort mer skjedde ikke i den første omgangen.

-Vi er skuffet etter 2-0 tap mot Mjøndalen. Vi hadde tro på at vi kunne gjøre noe mot Mjøndalen, men dessverre så slipper vi inn mål allerede etter ett minutt og tyve sekunder. Det former kampen en del og det gir Mjøndalen en fordel. Det gjør at de er det beste laget fra start, sier Mons Ivar Mjelde

Mål imot i en god Åsane periode

Åsane kommer godt igang i den andre omgangen og styrer kampen etter hvilen.

Etter 50 minutter så burde det stått 1-1. Dennis Antwi kommer seg alene igjennom med Mjøndalen sin keeper, men avslutningen er dessverre ikke god nok og Mjøndalen sin keeper redder avslutningen.

Minuttet etterpå er det nok en stor sjanse til Åsane. Bjørshol kaster langt inn i feltet og Ogungbaro får skutt inne i feltet. Skuddet ender opp med å bli en pasning  mot Antwi som står på bakerste stolpe. Antwi er centimetere unna å få tåen på ballen så skli inn 1-1.

Istedenfor at Åsane får en utligning så er det Mjøndalen som setter ballen i mål. Thomas er utenfor feltet og skal ta ballen, men når ikke ballen før Mjøndalen sin spiss Boye. Det ender med at Boye kommer seg forbi og kan enkelt sette ballen i det tomme målet.

Etter dette så gikk luften litt ut av Åsane som ikke klarte å komme til store nok muligheter for å straffe Mjøndalen.

-Jeg syns vi klarer å forbedre oss etter pause og vi klarer å komme til sjanser, men i en god periode for oss der Dennis er alene igjennom med keeper og vi har store muligheter for 1-1 så gjør vi en liten tabbe bakover så er det plutselig 2-0 og da blir det tungt for oss og da blir det vanskelig. Guttene skal ha for det at de står på hele kampen og gir ikke opp før dommeren blåser av kampen, sier Mons Ivar Mjelde