Det ble tap borte mot Ham-Kam

Åsane tok ledelsen, men endte opp med tap mot Ham Kam.

Åsane tok ledelsen allerede etter 13 minutter av kampen. Martin Ueland tar innkastet og kaster ballen til Håkon Lorentzen. Håkon tar ned ballen og slår den ut til Tomas Kristoffersen som lader skuddfoten. Ballen smeller i nettet i det venstre hjørnet i Ham Kam målet.

Dessverre gikk det ikke lang tid før det var balanse i regnskapet. Ham Kam spiller seg altfor enkelt gjennom Åsane forsvaret og setter ballen i mål knappe minuttet etter at Åsane tok ledelsen i kampen.

Etter Ham Kam sitt mål så var det hjemmelag som styrte spillet på Briskeby og som var nærmest å gå til pause med ledelsen.
Åsane fikk en god mulighet på overtid av den første omgangen. Ogungbaro  smeller til og kun en bra redning fra Ham Kam sin keeper hindrer scoring på overtid av den første omgangen.

Ham Kam kommer best i gang i den andre omgangen og det går bare 12 minutter av omgangen før kampens siste scoring kommer. Åsane har tilsynelatende kontroll på ballen ved hjørnet av dødlinjen og fem meteren. Dessverre mister vi ballen og Ham Kam får en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Åsane setter inn en slutt spurt for å prøve å få med seg poeng hjem fra Hamar, men kommer seg ikke til de helt store sjansene. Ham Kam er nærmere 3-1 enn Åsane er 2-2 og det er dermed ikke helt ufortjent at alle poengene blir igjen på Hamar.