Det ble ett poeng i Florø

Åsane fikk med seg ett poeng hjem fra Florø i dag.

Åsane sin nest siste bortekamp ble spilt i et ufyselig vær i Florø i dag. Det var et voldsomt regnvær med kraftig vind, noe som gjorde det til en sur opplevelse.

Florø styrte mye av kampen, men godt forsvarsspill av Åsane sørget for at Florø ikke kom til så mange sjanser.

Åsane lå lavt i banen og satset på kontringer når det var muligheter for det. Det var også sånn Åsane sitt mål kom i det 63 minuttet.

Etter noen flotte kombinasjoner mellom Nikolai Harris og Martin Ueland ble Erik Huseklepp spilt fri alene på venstresiden. Han stormet mot dødlinjen før han la inn langs bakken foran mål. Inne foran mål kom Simen Lassen stormende og satte ballen enkelt i mål.

Etter at Åsane tok ledelsen tok Florø over kampen igjen. De kom til noen store sjanser og Åsane stod i mot en stund. I det 73 minuttet så kom utligningen. Florø kom til innlegg fra høyre og i boksen fikk Solheim-Olsen stå aleine og banke ballen i mål. Flere mål ble det ikke og kampen endte 1-1 og Åsane tok med seg et sterkt og viktig bortepoeng.