Det ble 2-2 mot Sotra i helgen

Åsane møtte divisjonskollega Sotra i helgen og kampen endte 2-2. Foto: Odd Løvset/Hordalandsfotball

Lørdag kveld tok et skadeskutt Åsane lag imot Sotra til treningskamp i Vestlandshallen.

Åsane hadde mange spillere ute med skade i helgen og stilte med følgende lag: Thomas Hille - Viljar Birkeland, Lars Hauge, Elias Brox, Martin Ueland - Simen Lassen, Andreas Fantoft - Belly Mvuka, Håkon Lorentzen, Stian Nygard - Magnus Bruun-Hanssen

Det var Sotra som kom best i gang og scoret to ganger i løpet av den første omgangen. Dermed var stillingen 2-0 når lagene gikk til pause. Utover i den andre omgangen så kom Åsane mer og mer med i kampen. Først så reduserer Håkon Lorentzen før Magnus Bruun-Hansen setter inn kampens siste mål og kampen ender 2-2.

Neste kamp for Åsane er på lørdag klokken 11:30 mot Fyllingsdalen i Vestlandshallen.