Den første nye spilleren er på plass til 2019 sesongen

Ole Didrik Blomberg signerte i dag for Åsane og fullførte dermed overgangen fra Gneist

Ole Didrik Blomberg skrev i dag under kontrakt med Åsane og fullfører dermed overgangen sin fra Gneist. Han har trent en del med Åsane i høst og har vist seg frem fra en god side på de treningene.
Ole Didrik er en teknisk og rask kantspiller som har en skummel skuddfot og frisparkfot.

-Ole Didrik er en god offensiv kantspiller som er flink en mot en offensivt. Har opparbeidet seg en bra skuddfot i de løpet av de siste årene, da spesielt fra distanse. Han er flink til å dra seg innover i banen fra sin kantposisjon og så avslutte fra distanse. Han har i tillegg en ekstrem frispark fot og bra fart. Jeg hadde han i min tiden i Brann systemet og når jeg har sett han i Gneist i høst så har han utviklet seg og blitt en sterkere spiller, sier påtroppende Gneist trener Kristian Andersen

Ole Didrik har vært en del av Brann sin ungdomsgruppe før han i 2016 gikk til Gneist. Han debuterte som 16 åring på Gneist sitt A-lag i 2016 og har spilt både senior og junior fotball i Gneist de tre siste sesongene. Ole Didrik har vært ønsket av alle toppklubbene i Bergen, men mente at Åsane var det beste valget for hans del.

-Ole Didrik har trent med oss gjennom høsten og det er nok sånn at det er flere enn Åsane som har sett hans potensiale. Når Ole Didrik er så klar på at Åsane har vært et så godt bekjentskap for han og han føler at spillerene, og klubben for øvrig har tatt han så godt i mot at vi blir førstevalget hans og at treningsmiljøet er bra så er det musikk i våre ører. Ole Didrik er en god kantspiller som er på vei oppover og vi har tro på at han vil ta steg hos oss og bli en god Åsane spiller. Han er helt i trå med vår profil, med at han er lokal og ung. som er det vi ønsker å satse på. Vi har hatt en god prosses med Gneist og på den måten etablert et godt forhold til Bergens største klubb, sier sportslig leder Trond Bjørndal.

Vi ønsker Ole Didrik velkommen i den oransje drakten og gleder oss til å bli bedre kjent med han i 2019 sesongen!

Annonse fra Obos-ligaen: