Bli med på FFO!

Åsane Fotball har i flere år hatt fotballens fritidsordning med hovedkvarter på Myrdal. I dag så er vi i snitt rundt 20 stk de dagene vi holder på. Men vi har plass til flere.

Åsane sin FFO holder til på Myrdal og i Vestlandshallen om vinteren. I sommerhalvåret er vi på Myrdal stadion.
Vi har treninger tirsdag til torsdag, med mulighet for å gjøre lekser og få en liten matbit i forkant av øktene. Leksehjelpen og maten er i Åsastuen. Vi har åpent alle planleggingsdager, men stengt i skoleferiene.Instruktørene som holder til på feltet er spillere og trenere som til daglig spiller for a-lagene til både herrene og damene.

Vi har også trenere som jobber i utviklingsavdelingen på gutte- og jentesiden med. Trenere med grasrotkurs eller høyere utdannelse. Vi har fokus på lek og på gode fotballaktiviteter.

Vi holder åpent fra tirsdag til torsdag fra klokken 13.30 i Åsastuen, treningene begynner klokken 15.00. Vi har muligheten for transport, mot et tillegg i pris.

FFO er for alle barn i 2-7 klasse.

Vi har ledige plasser om tirsdager og onsdager, torsdag er fulltegnet per dags dato.

Priser per måned:

FFOTransport
1 dag per uke500kr150kr
2 dager per uke900kr300kr
3 dager per uke1300kr400kr
4 dager per uke1650kr500kr

Ta kontakt med Hedda Duffy på telefon 92631611 eller mail [email protected] for sportslige henvendelser, eller Per Christian Larsen for administrative spørsmål på telefon 901 46 948 eller mail [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: