Bli med på FFO!

Åsane Fotball har i flere år hatt fotballens fritidsordning med hovedkvarter på Myrdal. I dag så er vi i snitt rundt 20 stk de dagene vi holder på. Men vi har plass til flere.

Åsane sin FFO holder til på Myrdal og i Vestlandshallen nå om vinteren. I sommerhalvåret fortsetter vi å være på Myrdal eller vi flytter over til kunstgresset på Rolland. Vi har treninger mandag til torsdag, med mulighet for lekselesing og en liten matbit i forkant av øktene. Leksehjelpen holder til i Åsastuen nå i vinterhalvåret. Vi har åpent alle planleggingsdager, men stengt i feriene.

Instruktørene som holder til på feltet er spillere og trenere som til daglig spiller for a-lagene til både herrene og damene. Vi har også trenere som jobber i utviklingsavdelingen på gutte- og jentesiden med. Vi jobber med en periodeplan som går fra ferie til ferie. Dette for at alle skal kunne få øve nok på en spesiell ting over en lengre periode.

Vi holder åpent fra mandag til torsdag fra klokken 13.30 i Åsastuen, treningene begynner klokken 15.00. Vi har muligheten for transport, mot et tillegg i pris.

FFO er for alle barn i 2-7 klasse.

Priser per måned:

FFOTransport
1 dag per uke500kr150kr
2 dager per uke900kr300kr
3 dager per uke1300kr400kr
4 dager per uke1650kr500kr

Ta kontakt med Håvard Øygarden på telefon 992 34 132 eller mail [email protected]  for sportslige henvendelser, eller Per Christian Larsen for administrative spørsmål på telefon 901 46 948 eller mail [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: